Blogs

Blogs2024-01-14T09:46:57+00:00

Op deze pagina kunt u de blogs vinden die ik al heb geschreven en die ik nog zal schrijven, over mensen en hun verhalen met paarden.

Naast alles te willen weten over paarden ben ik oneindig geïnteresseerd in de mens. (Levens-) verhalen zijn in deze versnipperde tijd een belangrijke bron voor inspiratie en de moed om door te gaan, te veranderen of te blijven/worden wie je bent en daarmee de reden voor mij om deze verhalen als blogs op te schrijven.

Door de verhuur van de paardenwagen heb ik zo veel interessante mensen mogen ontmoeten; ieder met zijn eigen verhaal. Een aantal van deze verhalen, mocht ik opschrijven.

Ik hoop dat u door de verhalen op deze blog pagina net zo geïnspireerd wordt als ik of deze gewoon graag leest.

met vriendelijke groet,

Barbara Eckstein

P.S. Als u graag een blog over een bepaald thema zou willen lezen, hoor ik dit graag en zal daarmee aan de slag gaan. Weet u iemand of zou u zelf  graag in een blog bericht willen staan, voel ik me vereerd om deze te mogen schrijven. De mogelijkheid om op de blogs te reageren is uitgeschakeld ivm te veel spam. Reacties zijn alsnog welkom op de paardenwagen Instagram of Facebook pagina. Ik zou het leuk vinden als je een screenshot maakt van de blog, die je gelezen hebt, deze post of op jouw eigen FB of Insta (niet vergeten mij daarin te taggen) of op de FB of Insta van de paardenwagen, en je vraag daaronder stelt.

P.P.S Heeft u vragen over de paardenwagen, hoor ik het ook graag en zal deze zo snel mogelijk beantwoorden.

Ga naar de bovenkant